Tape NS Group na sajmu “Pack Expo 2018” u Bukureštu

May 16, 2018 by Mirko Popovic in Tapensgroup 0 comments
Tape NS Group na sajmu “Pack Expo 2018” u Bukureštu

Tape NS Group od 16. – 19. maja 2018. godine predstaviće svoje proizvode na međunarodnom sajmu “Pack Expo 2018” u Bukureštu. Sajam “Pack Expo 2018” je najvažniji događaj i najvažnije mesto susreta predstavnika ambalažne industrije u jugoistočnoj Evropi. Svake dve godine, lideri na tržistu i mnoge specijalizovane kompanije ambalažne industrije predstavljaju svoje proizvode i inovacije na pomenutom sajmu u Bukureštu.

Ove godine učešće na sajmu pored domaćih uzeće i kompanije iz 14 zemalja iz regiona. Očekuje se preko 10.000 profesionalnih posetioca, veliki broj proizvođača, uvoznika, dobavljača materijala za pakovanje kao i mašina i ostale opreme.

“Pack Expo 2018” pokazao se kao pravi uspeh od samog svog osnivanja, donoseći pod istim krovom ceo distributivni lanac proizvoda za pakovanje: opreme za pakovanje, označavanje, rukovanje, skladištenje itd.
Naša kompanija će na ovom sajmu predstaviti svoj asortiman proizvoda brenda TAPE & GO kao što su: samolepljive trake za pakovanje, krep trake, štampane trake itd. Učešće na sajmu ćemo iskoristiti za razgovore o nastavku saradnje sa postojećim kupcima kao i za povezivanje srpske privrede sa ovim regionom u budućnosti.

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top