Strečerice i paletizeri

Mašine za strečovanje paleta, paletizeri ili strečerice, nude kvalitetno i sigurno rešenje kad je u pitanju pakovanje proizvoda koristeći streč foliju. Poluautomatske ili automatske strečerice, izbor je na Vama. Budite sigurni da će Vaš proizvod biti sačuvan prilikom transporta i zaštićen od spoljašnjih uticaja.

Postoje i dodaci za mašine koje unapređuju njihov rad, ekonomičnost i efikasnost. Određene mašine omogućuju kombinaciju dodatak za ekonomičnost “Pred istezajući sistem” i naše kvalitetne streč folije, čime se postiže neverovatan rezultat uštede streč folije čak i do 300% !

Ponosni smo na našu saradnju sa partnerima od kojih je jedan od vodećih proizvođača mašina za pakovanje “Effe3ti”, Italijanska firma koja proizvodi isključivo mašine za strečovanje paleta. Uvereni smo da ćete pronaći rešenje za pakovanje Vašeg proizvoda u našoj širokoj ponudi mašina.

U zavisnosti od proizvoda i načina pakovanja, mašine za strečovanje paleta delimo na: mašine sa obrtnim stolom (postolje), sa obrtnom rukom, horizontalne, peći za strečovanje sa termoskupljajućom folijom, i samohodne mašine – robote.

Mašine sa obrtnim stolom - Spinny

Spinny-S500 Mašina za strečovanje paleta - Spinny

Naše mašine serije Spinny, namenjene su za strečovanje paleta pomoću streč folije. poluautomatske i automatske, nude mnogo lakši i brži način strečovanja paleta nego ručno.

Mašine sa obrtnom rukom - Rotax

Mašina sa obrtnom rukom - Rotax S5300 za strečovanje paleta

Rotax mašine sa obrtnom rukom su dizajnirane za teške i velike proizvode. Posedujemo poluautomatske i automatske mašine. Nude najbolje rešenje ukoliko je paleta nestabilna.

Horizontalne mašine za strečovanje

Horizontalna mašina AT-1500-S grafik i šema

Horizontalne mašine nude najbolje rešenje ukoliko Vam je potrebno da pokrijete veliku količinu strečovanog proizvoda za što kraće vreme. Pružaju povećanje u produktivnosti kod pakovanja, bez ikakvih poteškoća ukoliko je neki proizvod težak ili dugačak.

Peći za strečovanje sa termoskupljajućom folijom

Peć za strečovanje sa termoskupljajućom folijom TS-32

Peći za strećovanje paleta, štite proizvod koristeći termo-skupljajuću foliju koja pruža odličnu zaštitu od vode i prašine.

Samohodna mašina - robot Oscar

Samohodna mašina - robot Oscar za strečovanje paleta

Robot “Oscar” je samohodna mašina za strečovanje paleta, idealna za mesta gde nije potrebno pomeranje proizvoda i paleta. Rukovanje sa Oscar – om je vrlo lako i može bilo ko da upravlja sa njom.