Samolepljiva traka, mašine za pakovanje i streč folije, selotejp efikasnije, kvalitetnije, lepše. Uz Tape and Go proizvode i podršku je upravo tako.

Prepoznali smo potrebu u pravom momentu. Prostor za novu ideju. Ušli u njega s jasnim ciljem, stručnim timom, dobrim planom. Nije to bila hrabrost. Kada si siguran u svoj proizvod i uslugu, u njegovu korisnost, u sve olakšice koje unosi u domove korisnika, znaš da je to i siguran put. Tvoj put.

Krajem 2014. Tape and Go je postavio temelje. Mali tim počeo je veliku priču. Ponosni smo na to koliko smo porasli- zajedno sa njom.

 

Mi znamo kako može jednostavnije, brže, kvalitetnije. Prepoznajemo izazove i upoznajemo vas sa novim rešenjima koja za vas kreiramo. Inovativnim, kvalitetnim, ekonomičnim. Krenuli smo jer verujemo u neraskidive veze.

Šta smo do sada napravili?

Tape And Go danas nudi oko 200 proizvoda, stekli smo poverenje više od 750 partnera. Samolepljiva traka, mašine za pakovanje i streč folije distribuiramo na tržištima više od 15 zemalja.

Rešenja nudimo u oblasti auto industrije, građevine, industrije pakovanja, kao i na polju vašeg osnaživanja, kako da sami uradite. Tu uslugu vam pružamo besplatno. Da na taj način dodatno uštedite. Sve što vam je potrebno, iz istog razloga, imamo na jednom mestu.

Sedište kompanije je u Budimpešti, a kada je u pitanju balkanski region, naš centar je u Novom Sadu. Osvajamo nove pristupe u oblasti pakovanja, kreiramo proizvode i ideje, uvodimo nove tehnologije.

Jer znamo da može jednostavnije, brže, kvalitetnije. I da sve to vi sami možete.

NAŠA VIZIJA JE DA BUDEMO PREPOZNATLJIV BREND I POUZDAN PARTNER U PRUŽANJU INOVATIVNIH,
KVALITETNIH I EKONOMIČNIH REŠENJA U OBLASTI PRIMENE LEPLJIVIH TRAKA I FOLIJA.

Kuda idemo?

Poznati su nam problemi troškova koje sada imate. Znamo i načine kako da uštedite, korišćenjem različitih materijala: lepkovi, streč folije, samolepljive trake, selotejp, nova tehnička i tehnološka rešenja. Sami, bez majstora. Pokazaćemo vam kako.

Tape And Go vidimo kao prepoznatljiv brend i pouzdanog partnera u pružanju inovativnih rešenja, koja efikasno pokrivaju više vaših potreba, izazova sa kojima se susrećete svakodnevno.

Zašto to radimo?

Mi znamo koliko su važne stabilne veze. Gradimo ih među nama, sa vama i svim našim rešenjima.  Radimo timski, posvećeno, sistematično, kvalitetno.

Kreiramo brza i efikasna rešenja, a na njima gradimo dugoročne odnose sa vama. Naš cilj nije jednokratna prodaja, već saradnja, da do rešenja dođemo na jednostavniji i kvalitetniji način. Da rešimo više stvari istovremeno.

Naša priča je i Vaša.

Za vas smo stvorili Tape And Go.
Radimo sve vreme zajedno.
Jer Vaše neraskidive veze su naša misija.

OD NAS SE NEĆETE ODLEPITI!