Samolepljive trake

Samolepljive trake Tape&Go

Samolepljive trake Tape&Go  karakteriše visok kvalitet, izdržljivost na specifične spoljašnje uticaje i dobra lepljivost i kao takve svoju primenu imaju u svim granama industrije. Koristeći kvalitetan materijal i lepak, želimo da pružimo našim klijentima samo najbolje!

Samolepljive trake proizvodimo na podlozi od Poli-propilena (BOPP) i na nju nanosimo visoko kvalitetan lepak najnovije generacije.

SELOTEJP-TRAKE
samolepljive trake

Prilikom proizvodnje kontrolišemo svaku fazu, i time dodatno osiguravamo kvalitet naših proizvoda koji sa ponosom ističemo.
Naše samolepljive trake poseduju sertifikate o zdravstvenoj ispravnosti te kao takve mogu se bezbedno koristiti u prehrambenoj, farmaceutskoj, kozmetičkoj industriji.

Vrednosti su izražene u %

Popularnost smolepljive trak

Napravili smo analizu popularnosti samolepljivih traka kod naših klijenata.
Naše štampane trake su na prvom mestu, iza njih su selotejp trake za pakovanje, DIY i specijalne i krep papirne trake.

Kako je nastao selotejp – samolepljiva traka?

Samolepljive trake prave se još od sredine 19. veka, a u masovnu upotrebu ušle su zahvaljujući naizgled banalnom problemu koji je mučio auto-industriju.

Kao što mnogi umesto „pasta za zube“ i dalje kažu „kaladont“, tako je i brend „Selotejp“ kod nas, ali i u Velikoj Britaniji i nekim drugim zemljama, postao generički – sasvim je poprimio opšte značenje i sada predstavlja naziv za svaku providnu lepljivu traku koje ima u većini domova. Tokom poslednje decenije brend je u vlasništvu kompanije Henkel.

Selotejp (Sellotape) je lepljiva traka osetljiva na pritisak čiji je sastav u osnovi celuloza. Služi za lepljenje, odnosno spajanje najrazličitijih materijala: papira, kartona, plastike, pa i metala, stakla, drveta… praktično bilo čega za bilo šta, u zavisnosti od situacije i mogućnosti.

Prvi proizvod nalik selotejpu pominje se još 1845. godine, kade je dr Horas Dej, hirurg iz Nju Džerzija, osmislio lepljivu traku osetljivu na pritisak tako što je nanosio prirodnu gumu na tkaninu i to koristio umesto današnjih flastera.

selotejp traka

Samolepljiva traka za pakovanje - selotejp traka

Samolepljive trake za pakovanje isporčuju se u dve verzije: čujne trake (noise) i nečujne (low noise) zavisno od potreba kupaca.
Debljina filma selotejp trake može biti 23, 25, 28 i 32 mikrona.

samolepljive

Samolepljive krep trake

Krep maskirne trake, imaju široku primenu u građevinskoj i auto industriji. Zbog neverovatne „Washi trake“ krep trake su popularne u uradi sam industriji (DIY). Kod molera, krep traka predstavlja neophodan alat za rad, zato je neki zovu i „Molerska traka“.

samolepljive

Samolepljive specijalne trake - Tape&Go

U kategoriji specijalne trake sadržane su: duct traka, cloth, filament, obostrano lepljiva traka, aluminijska traka, i slično. Sve trake se mogu isporučivati u željenim širinama i dužinama zavisno od vaših potreba.

samolepljive

Kompletnu ponudu artikala možete pogledati na našoj internet prodavnici

selotejp-trake

B2B Web Shop

Registrujte Vaš nalog

Ostvarite rabat i bolje cene na veće količine

Registracijom naloga na našoj internet prodavnici, ostvarujete posebne pogodnosti za kupovinu kao pravna lica.

U zavisnosti od Vaših potreba i količina selotejp traka, možemo da napravimo jedinstvene cene samo za Vaš nalog.

Registrujte nalog i pošaljite nam upit za rabat na veće količine ✅

Vršite trebovanje jednostavno i online, isporuka je besplatna na treitoriji cele Srbije ✅