Naše lepljive trake karakteriše visok kvalitet, izdržljivost na specifične spoljašnje uticaje i dobra lepljivost i kao takve svoju primenu imaju u svim granama industrije. Koristeći kvalitetan materijal i lepak, želimo da pružimo našim klijentima samo najbolje!

Samolepljive trake proizvodimo na podlozi od Poli-propilena (BOPP) i na nju nanosimo visoko kvalitetan lepak najnovije generacije.

PVC traka u boji pogodna za niske temperature
stampane-trake-za-postu-srbije

Tape&Go trake odlikuje visoko kvalitetna izdržljivost i lepljivost, te kao takve imaju primenu u svakoj grani industrije.
Naše samolepljive trake poseduju sertifikate o zdravstvenoj ispravnosti te kao takve mogu se bezbedno koristiti u prehrambenoj, farmaceutskoj, kozmetičkoj industriji.

Trake za pakovanje - selotejp trake

Sve trake za pakovanje isporčuju se u dve verzije: čujne trake (noise) i nečujne (low noise) zavisno od potreba kupaca.
Debljina selotep trake može biti 23 mikrona za čujnu – noise selotep traku i 25, 28 i 32 mikrona u varijanti čujnih i nečujnih noise i low noise selotep traka.

Akrilni lownoise selotejp za pakovanje kutija lake težine

Samolepljive krep trake

Krep maskirne trake, imaju široku primenu u građevinskoj i u auto industriji. Zbog neverovatne „Washi trake“ krep trake su popularne u uradi sam industriji (DIY). Kod molera predstavlja neophodan alat za rad, zato je neki zovu i „Molerska traka“.

Samolepljiva krep traka za zaštitu spoljašnjih površina sa velikom mehaničkom otpornošću

Specijalne trake - Tape&Go

Kategorija specijalne trake sadrže duct trake, cloth, filament, obostrano lepljiva traka, aluminijske trake, i slično. Sve trake se mogu isporučivati u željenim širinama i dužinama zavisno od Vaših potreba.

Specijalna duct traka