Trake za pakovanje služe za ručno ili automatsko pakovanje pri lakšim ili srednjim teških paketa. U našem širokom asortimanu, možete pronaći samolepljive trake kao što su: selotejp, PVC, solvent, štampane i slično.
Ukoliko niste sigurni koja traka odgovara Vašim potrebama, mi ćemo Vam pomoći da izaberete najbolje rešenje!

Koristeći pravu kombinaciju proverenih materijala i lepka, postižemo izuzetan kvalitet naših traka zbog čega pronalaze primenu u svim granama industrije.

Trake za pakovanje našeg brenda Tape&Go poštuju sve propise i zahteve, napravljene su od biološkog polipropilena (BOPP) što je čini ECO FRIENDLY proizvodom.

štampana selotejp traka za pakovanje
štampane trake za poštu srbije

Štampane selotejp trake

Štampana traka je proizvod na koji smo najviše ponosni! Ove trake za pakovanje, lepljenje, oblepljivanje i obeležavanje kutija, odlikuje visok kvalitet, što ih čini pogodnim za korišćene u prehrambenoj (izdržavaju visoke i niske temperature ), štamparskoj ili keramičkoj industriji. Po vašoj želji, možemo utisnuti logo na traku, predstavljajući idealnu reklamu za Vaš biznis!

Štampa na selotejp trakama podrazumeva štampanje logoa, crteža, teksta ili imena Vaše firme na samolepljivu traku. Ovim načinom pravite odličnu reklamu za Vas i štedite na sredstvima koja biste uložili na štampanje kutija. Štampane trake za pakovanje su idealno rešenje u oblasti pakovanja!

Katalog selotejp traka