Tape&Go trake za pakovanje namenjene su za ručno ili automatsko mašinsko pakovanje lakših ili srednje teških paketa. U našem širokom asortimanu možete pronaći samolepljive trake kao što su: selotejp trake, PVC, akrilna lownoise traka,  solvent, papirna traka za pakovanje, štampane trake sa Vašim logotipom

Ukoliko niste sigurni koja traka odgovara Vašim potrebama, mi ćemo Vam pomoći da izaberete najbolje rešenje za Vaše potrebe!

Koristeći pravu kombinaciju proverenih materijala i lepka, postižemo izuzetan kvalitet naših traka zbog čega naše samolepljive trake pronalaze primenu u svim granama industrije.

Trake za pakovanje našeg brenda Tape&Go poštuju sve moderne propise i zahteve, napravljene su od biološkog polipropilena (BOPP) što ih čini ECO FRIENDLY proizvodima.

štampana selotejp traka za pakovanje
štampana PVC traka za poštu srbije

Štampane selotejp trake

Štampana traka je proizvod na koji smo najviše ponosni! Ove trake za pakovanje, lepljenje, oblepljivanje i obeležavanje kutija, odlikuje visok kvalitet, što ih čini pogodnim za korišćene u prehrambenoj (izdržavaju visoke i niske temperature ), štamparskoj ili keramičkoj industriji. Po vašoj želji, možemo utisnuti logo na traku, predstavljajući idealnu reklamu za Vaš biznis!

Štampa na selotejp trakama podrazumeva štampanje logoa, crteža, teksta ili imena Vaše firme na samolepljivu traku. Ovim načinom pravite odličnu reklamu za Vas i štedite na sredstvima koja biste uložili na štampanje kutija. Štampane trake za pakovanje su idealno rešenje u oblasti pakovanja!

Katalog selotejp traka

Braon samolepljiva selotejp traka za pakovanje 48mm x 50m – 36kom/kut- T&GCS137

Standardna traka za ručno pakovanje kutija.

Transportno pakovanje sadrži 36 kom.

Braon samolepljiva selotejp traka za pakovanje 48mm x 60m – 36kom/kut– T&GCS140

Standardna traka za ručno pakovanje kutija. Transportno pakovanje sadrži 36 kom.

Out Of Stock

Traka za pakovanje – Solved 48mm x 60m – 48mic – 36kom/kut – T&GCS2603

Najkvalitetnija traka za pakovanje. Sadrži lepak napravljen od modifikovanog akrila, pojačavajući efekat lepljenja. Polipropilenska “pressure sensitive” samolepljiva traka na vodenoj bazi, pogodna za ručno pakovanje sa ili bez aplikatora. Odlična lepljivost trake čak i na recikliranom kartonu.

Cena po komadu: 74.6 rsd/kom bez PDV-a.

Mašinice za pakovanje – dispenzeri 50mm – T&GDSP01

Dispenzer za ručno pakovanje kartonskih kutija. Dispenzer za trake odnosno drzač selotejpa, olakšava i ubrzava proces pakovanja.

Eco papirna traka za pakovanje – T&GCS1800-1899

Papirna traka namenjena za pakovanje kutija na čistoj površini bez prašine. Odlično lepi i na niskim temperaturama. Moguće je štampati logo firme ili brenda na nju.

Papirna štampana traka – T&GPPT

Out Of Stock

Profesionalna braon samolepljiva traka za pakovanje 66m – Nečujna – T&GSS101

Polipropilenska samolepljiva traka braon boje, dizajnirana za ručno pakovanje.

  • Nečujna
  • Dimenzije: 48mm x 66m

Premium – štampana selotejp traka – T&GPRS

Rok isporuke od 3 do 4 nedelje. poručivanje preko kontakt forme. Štampana akril ili solvent selotejp traka. Traka za pakovanje sa štampanim logo – om na površini. Najbolji i najpopularniji izbor koji nudi odličan kvalitet i savršenu reklamu za vašu firmu ili brend.

Premium štampana PVC traka – T&GPRS

Štampana selotejp traka – PVC. Najbolji i najpopularniji izbor koji nudi odličan kvalitet i savršenu reklamu za vašu firmu ili brend.

Profesionalna samolepljiva selotejp traka – Braon (mat) 36kom/kut – T&GCS240

Višenamenska selotejp traka namenjena za pakovanje kutija lakših težina.

Transportno pakovanje (1 kutija) sadrži 36 kom. Dimenzije 48mm x 60m.

Providna samolepljiva traka za pakovanje 48mm x 50m – 36kom/kut- T&GCS136

Standardna traka za ručno pakovanje kutija.

*Transportno pakovanje (1 kutija) sadrži 36 komada.

Providna samolepljiva traka za pakovanje 48mm x 60m – 36kom/kut– T&GCS139

Standardna traka za ručno pakovanje kutija. Transportno pakovanje sadrži 36 kom.

PVC selotejp traka, nečujna – 53mic – T&GCS1400-1499

Materijal ove selotejp trake napravljen je od PVC – a. Karakteriše je odlična mehanička svojstva, kao i rad pri niskim temperaturama. Moguće je štampati logo na ovu traku.

PVC traka u boji, nečujna – 58,60mic – T&GCS1500-1599

PVC selotejp traka sa mogućnošću štampanja logo – a ( štampana traka ). Pogodna je za korišćenje u uslovima niske temperature.

Security void traka za pakovanje – T&GCS2200-2299

Security void traka za pakovanje. Služi da obezbedi proizvod prilikom pakovanja, ako neko pokuša da odlepi kutiju, traka ostavlja “VOID” oznaku na kartonu.

Traka za hladnjače – Super power blue tape – 36kom/kut – T&GCS2300

Traka za pakovanje koja izdržava niske temperature. Najviše je koriste hladnjače.