Streč folija se koristi kako bi upakovali i zaštitili proizvod prilikom transporta i skladištenja robe. Karakteristike naših streč folija su: veliko istezanje, otpornost na oštećenja, visoka providnost, lepljivost samo sa jedne strane (industrijska streč folija) i naravno velikaekonomska isplativost.

Koju streč foliju izabrati? Zavisi od proizvoda koji se pakuju, kao i od tipa alata ili mašine za pakovanje. Streč folija se uglavnom koristi za obavijanje – strečovanje paleta mašinskim ili ručnim putem, čime se proizvod stabilizuju a ujedno i štiti od vlage i prljanja.

Mi Vam nudimo široki asortiman streč folija koje su pogodne za bilo koji način pakovanja, ukoliko niste sigurni koja folija odgovara za Vaše potrebe, mi ćemo Vam pomoći u odabiru najboljeg i najekonomičnijeg rešenja pakovanja Vašeg proizvoda.

Moramo da napomenemo da mi nismo klasični prodavci streč folija, naša kompanija prvenstveno nudi besplatno svoje iskustvo i znanje malim i velikim kompanijama kada je u pitanju proces i tehnologija pakovanja proizvoda. Možemo se pohvaliti uspehom da smo pojedinim velikim kompanijama napravili i do 30% uštede na godišnjem nivou kada je potrošnja streč folija i samolepljivih traka u pitanju!

Sjajna ponuda!!! Gratis mašina za strečovanje!

Za više informacija popunite sledeći upitnik!

Strec folija - Wrap&Go streč film

Zaštiti svoj proizvod koristeći najkvalitetniju streč foliju.

Kod kvaliteta streča, bitan je i film od kojeg je napravljen. Naše folije napravljene su od specijalnog streč filma Wrap&Go, Nemačka kompanija specijalizovana isključivo za proizvodnju streč filma i dokazano je da smanjuje potrošnju streč folije za neverovatnih 60%

Trenutno u Srbiji, naša firma je jedini distributer Wrap&Go Films – a,

usteda strec folija

Pakovanje streč folijom - ručno ili mašinsko pakovanje

Strec folija za ručno pakovanje

Ručna streč folija.

Pakovanje sa ručnim strečom vrlo brzo i lako možete ustrečovati manje proizvode. Posedujemo streč foliju sa dimenzijama za ručno pakovanje kao i ručni streč – mašinicu.

Strečovanje proizvoda ručno predstavlja najčešće korišćen način zaštite proizvoda. Kao kod svakih streč folija, ručna verzija folije lepljiva je samo sa unutrašnje strane kako bi se sprečilo lepljenje palete za paletu.

Ručni streč, ručna streč folija
wrap-and-go-folija

Mašinska strec folija

Mašinsko pakovanje proizvoda.

Mašinsko pakovanje streč folijom nudi mnogo efikasniji način zaštite proizvoda. U zavisnosti koja mašina se koristi, mogu se koristiti različite veličine i debljine streč folije.

Mašinsko obavijanje paleta streč folijom može biti automatsko i poluautomatsko, i najbolji je način da se proizvodi na paleti grupišu, sprečavajući njihovo padanje kao i zaštita istih od spoljašnjih uticaja.

Posedujemo mašine sa Pred-istezajućim (Pre-stretch) sistemom. Koristeći ovaj sistem, ušteda sa našim strečom može biti čak i do400%