Predstavljamo Vam inovativno rešenje u sferi upotrebe streč folije i mašina za strečovanje.

O ČEMU JE REČ?

Ukoliko postanete naš kupac za streč foliju dobijate gratis novu, kvalitetnu mašinu za strečovanje renomiranog proizvođača EFFE3TI.

 

CILJ?

Garantovana ušteda u potrošnji streč folije, kao i njena maksimalna iskorišćenost u odnosu na Vašu postojeću potrošnju uz očuvanje životne okoline smanjenjem emisije CO2.

 

KAKO DO CILJA?

Sve što Vam je potrebno je da imate potrošnju od minimalno 700kg streč folije na mesečnom nivou, da želite pri strečovanju da koristite mašinu, kao i da želite da ostvarite uštedu u sferi pakovanja.

Prvi korak je izrada kalkulacije streč folije od strane naše kompanije koju Vi trenutno koristite, a zatim i predstavljanje našeg odgovarajućeg proizvoda i mašine za strečovanje koja je u skladu sa vrstom koju Vam iz našeg asortimana predlažemo.  Naša ponuda će NEIZOSTAVNO sadržati i kalkulacije uštede koju će te ostvarivati ukoliko prihvatite našu ponudu.

KAKO OSTVARUJEMO UŠTEDE?

Našu streč foliju od ostalih prisutnih na tržištu izdvaja veći stepen istezanja u rasponu od 175% do 300%.

Mašina koju Vam dajemo GRATIS uz uslov potrošnje naše streč folije garantuje maksimalne uštede.

 

4 METRA STREČ FOLIJE KOJU SADA KORISTITE JEDNAKI SU POTROŠNJI  1 METRA NAŠE STREČ FOLIJE.

Za Vašu kompaniju to znači finansijsku uštedu, maksimalnu iskorišćenost, sigurno upakovanu paletu, kraće vreme potrebno za pakovanje – veći stepen produktivnosti, manje potrebe za skladišnim prostorom za smeštaj same streč folije.

 

KAKO DO USPOSTAVLJANJA POSLOVNO TEHNIČKE SARADNJE?

Pripremili smo trogodišnje ugovore o poslovno tehničkoj saradnji. Uz to obezbedili isporuku mašina u kratkom roku od momenta potpisivanja ugovora uz obezbeđenu instalaciju mašine, obuku radnika za rukovanje i  servis.

DODATNI BENEFIT ZA VAŠU KOMPANIJU

MAŠINU ZA STREČOVANJE PO ISTEKU UGOVORNOG PERIODA OD 3 GODINE DOBIJATE GRATIS!
Koju vrstu streč folije trenutno koristite?
Mašinska streč folijaRučna streč folija