Sjajna ponuda!!! Gratis mašina za strečovanje!

Za više informacija kontaktirajte nas!

usteda strec folije

Streč folija se koristi kako bi upakovali i zaštitili proizvod prilikom transporta i skladištenja robe. Karakteristike streč folije su: veliko istezanje, otpornost na oštećenja i visoka providnost, i naravno ekonomska isplativost.

Koju foliju izabrati, zavisi od proizvoda koji se pakuju, kao i od mašina za pakovanje. Streč folija se uglavnom koristi za obavijanje – strečovanje paleta, čime se proizvodi stabilizuju a ujedno ih štiti od vlage i prljanja.

Mi vama nudimo široki asortiman streč folije pogodne za bilo koji način pakovanja, ukoliko niste sigurni koja folija odgovara za vaše potrebe, mi ćemo vam pomoći!

Streč folije - ENOFILMS streč film

Zaštiti svoj proizvod koristeći najkvalitetniju streč foliju.

Kod kvaliteta streča, bitan je i film od kojeg je napravljen. Naše folije napravljene su od specijalnog streč filma ENOFILMS, Nemačka kompanija specijalizovana isključivo za proizvodnju streč filma i dokazano je da smanjuje potrošnju streč folije za neverovatnih 60%

Trenutno u Srbiji, naša firma je jedini distributer ENOFILM – a,

ENOfuture Streč folija
ENOExtreme film

Pakovanje streč folijom - ručno i mašinski

Ručni streč

Ručna streč folija.

Pakovanje sa ručnim strečom vrlo brzo i lako možete ustrečovati manje proizvode. Posedujemo streč foliju sa dimenzijama za ručno pakovanje kao i ručni streč – mašinicu.

Strečovanje proizvoda ručno predstavlja najčešće korišćen način zaštite proizvoda. Kao kod svakih streč folija, ručna verzija folije lepljiva je samo sa unutrašnje strane kako bi se sprečilo lepljenje palete za paletu.

Ručni streč, ručna streč folija
ENOflex streč folija

Mašinska streč folija

Mašinsko strečovanje proizvoda.

Mašinsko pakovanje streč folijom nudi mnogo efikasniji način zaštite proizvoda. U zavisnosti koja mašina se koristi, mogu se koristiti različite veličine i debljine streč folije.

Mašinsko obavijanje paleta streč folijom može biti automatsko i poluautomatsko, i najbolji je način da se proizvodi na paleti grupišu, sprečavajući njihovo padanje kao i zaštita istih od spoljašnjih uticaja.

Posedujemo mašine sa Pred-istezajućim (Pre-stretch) sistemom. Koristeći ovaj sistem, ušteda sa našim strečom može biti čak i do 400%